Cedar House - Residential Care Home

We began working for this client in 2013. The original brief was to refurbish the existing Entrance Hall, Main Lounge and Dining Room of the property. Our client had recently purchased the home and was planning to fully refurbish the existing building, whilst planning an extension to the property to add more Bedrooms. The dated d├ęcor was given a new lease of life with the addition of feature wallpapers, new carpets and furniture.

The design complemented the age of the building, making the most of its original features such as the panelled walls of the main lounge.

Once the refurbishment was completed, work began on the first of two new extensions to the property. The first added additional premium bedrooms, as well as a shower room. Incorporated into this extension was the refurbishment of another Lounge/Dining Room.

Over the years the home has also refurbished its Hairdressing Salon, the corridors and existing bedrooms.

In 2018 work began on the second extension, adding additional bedrooms and a new large and spacious Lounge/Dining Room overlooking the courtyard garden. This project is currently nearing completion.